مراسم بزرگداشت شهدای خدمت (۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴) در محضر رهبر معظم انقلاب برگزار می‌شود جانشین فرمانده کل انتظامی کشور: برخورد با اتباع غیرمجاز، وظیفه ذاتی پلیس است سخنگوی دولت در پاسخ به سؤال شهرآرانیوز: هدف ما افزایش رضایت‌مندی زائران مشهد است + فیلم ویدئو |وزیر بهداشت در نشست خبری با اصحاب رسانه: در حادثه بندرعباس حدود هزار و ۵۰۰ مجروح در یک لحظه ایجاد شد عراقچی پس از ورود به قم، به زیارت حضرت معصومه(س) رفت زمان برگزاری دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا مشخص شد سخنگوی دولت: در مورد حجاب از انجام کار‌های بی‌قاعده و بی‌برنامه پرهیز شود| حل مشکل قطع برق زمان بر است (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) نشست خبری متفاوت سخنگوی دولت در بیمارستانی در تهران (۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) «الجولانی» در اولین سفر اروپایی به فرانسه می‌رود محبی‌نیا: نفس مذاکره قابل دفاع و انجام آن یک حسن است ویتکاف: مذاکرات با ایران مثبت است و در حال پیشرفت هستیم دونالد ترامپ هفته آینده به خاورمیانه می‌آید تعلیق پرواز شرکت‌های اروپایی به بن‌گوریون ادامه دارد (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) ترفند تازه چینی‌ها برای دور زدن تعرفه‌های ترامپ و صادرات به آمریکا عراقچی در دیدار با رئیس‌جمهور پاکستان چه گفت؟ (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) بمباران کارخانه سیمان یمن توسط آمریکا و رژیم صهیونیستی ۲۱ مصدوم برجای گذاشت (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) کاهش مدت اعتبار ویزای ورود به ایران برای متقاضیان از آمریکا نامه ایران به شورای امنیت درپی تهدیدات نتانیاهو | هرگونه ماجراجویی نظامی با پاسخ سریع و متناسب مواجه خواهد شد وعده هزار دلاری ترامپ برای اخراج مهاجران از آمریکا تقریظ رهبر انقلاب اسلامی بر کتاب «روح‌الله» منتشر می‌شود عراقچی: نگرانی مربوط به احتمال دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای قابل رفع است رئیس‌جمهور در مشهد: اگر نمی‌توانیم عدالت و کرامت را در جامعه پیاده کنیم، مشکل ما هستیم نه مردم+ویدئو زمان احتمالی دور جدید گفت‌و‌گو‌های ایران و آمریکا اعلام شد اتحادیه اروپا خواستار رفع فوری محاصره غزه شد اختتامیه ششمین کنگره جهانی حضرت رضا (ع) با حضور رئیس‌جمهور در مشهد برگزار شد (۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) + فیلم اردوغان و ترامپ درباره سوریه و اوکراین گفت‌و‌گو کردند ویدئو| عیادت رهبر انقلاب اسلامی از آیت‌الله نوری همدانی در بیمارستان عیادت رهبر معظم انقلاب از آیت‌الله نوری همدانی
سرخط خبرها

مخبر: قیمت نان نباید یک‌ریال تغییر کند| "مقابله با فقر مطلق" مهمترین اثر مردمی‌سازی یارانه‌ها

  • کد خبر: ۱۰۸۸۹۶
  • ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۱ - ۱۳:۵۱
  • ۱
مخبر: قیمت نان نباید یک‌ریال تغییر کند|
معاون اول رئیس‌جمهور در دو بازدید جداگانه با حضور در مرکز پاسخگویی یکپارچه ۱۲۴ وزارت صنعت، معدن و تجارت و اداره‌کل تعزیرات حکومتی تهران، از نزدیک در جریان نحوه ثبت و رسیدگی به شکایات مردمی از واحد‌های صنفی متخلف قرار گرفت.

به گزارش شهرآرانیوز، محمد مخبر در بازدید از مرکز پاسخگویی یکپارچه "۱۲۴" وزارت صمت که با همراهی سیدرضا فاطمی‌امین انجام شد، با توضیحات مسئولان مربوطه از روند ثبت و پیگیری شکایات مردمی از واحد‌های صنفی متخلف و همچنین سامانه یکپارچه مدیریت بازرسی (سیمبا) مطلع شد.  

سامانه پاسخگویی ۱۲۴ وزارت صمت با ۴۰ اپراتور در تهران و بیش از ۳۲۰ نفر در سطح کشور، در دو نوبت صبح و شب آماده دریافت شکایت مردمی از اصناف متخلف در زمینه‌های گرانفروشی، کم فروشی و احتکار است که پس از اجرای طرح مردمی سازی و توزیع عادلانه یارانه‌ها رسیدگی به شکایات مردم در سریعترین زمان ممکن رسیدگی و بررسی می‌شود.

این سامانه در حال حاضر با افزایش ساعات کاری و فعالیت خود، به طور میانگین روزانه ۴۵ هزار تماس تلفنی و شکایت مردمی را ثبت و پیگیری کرده است.

معاون اول رئیس‌جمهور سپس با حضور در اداره‌کل تعزیرات حکومتی استان تهران و با همراهی امین‌حسین رحیمی وزیر دادگستری از شعب مختلف در این سازمان بازدید کرد و در گفتگو با قضات و روسای شعب این سازمان در جریان نحوه رسیدگی به پرونده‌های متخلفان صنفی قرار گرفت.  

مخبر پس از این بازدید‌ها در جلسه‌ای با روسای شعب سازمان تعزیرات حکومتی با قدردانی از زحمات و تلاش‌های صورت گرفته تمامی دستگاه‌ها در روز‌های گذشته و بویژه پس از اجرای طرح مردمی‌سازی و توزیع عادلانه یارانه‌ها گفت: اجرای این طرح یک تغییر ریل اقتصادی و تحول بزرگ در اقتصاد کشور بود که ممکن است این اقدام بزرگ، اساسی و بنیادی باعث ایجاد زحماتی هم برای برخی مردم شده باشد.

وی با تاکید براینکه این دوره انتقال و گذار اقتصادی با همکاری، همراهی و همدلی دولت و مردم در حال انجام است، خاطرنشان کرد: این طرح بزرگ اقتصادی یک الزام قانونی بود که باید بر اساس بودجه سال ۱۴۰۰ در سال گذشته انجام می‌شد که با مجوز مقام معظم رهبری اجرای آن تا پایان سال قبل به تاخیر افتاد و بنا بود تا در سال جاری ارز ترجیحی از بودجه دولت حذف شود و در ازای آن یارانه به مردم اختصاص یابد.  

وی افزود: در این طرح، ارز ترجیحی به ریالی تبدیل می‌شود و از اول زنجیره و پرداخت به وارد کنندگان به انتهای زنجیره که مردم و مصرف‌کنندگان هستند، انتقال می‌یابد.  

مخبر با تاکید بر اینکه با اجرای این طرح از رانت و تخلفات جلوگیری می‌شود، به برخی مشکلات پیش آمده در روز‌های گذشته و افزایش قیمت‌ها و چگونگی توزیع کالا‌های اساسی در کشور اشاره کرد و اظهار داشت: تخلف امری ناپسند است که باید با متخلفان با شدت برخورد کرد و گاهی یک تخلف جرمی مضاعف محسوب می‌شود چرا که در جریان یک تحول بزرگ اقتصادی در کشور که به طور طبیعی اختلاف قیمت در کالا‌ها و نگرانی‌هایی برای مردم به‌وجود می‌آید، عده‌ای از شرایط موجود سوء استفاده می‌کنند که در این مقطع حساس، تخلفات به هیچ عنوان قابل تحمل نیست.  

وی با تاکید بر اینکه باید با متخلف طوری برخورد کرد که تخلف به‌صرفه نباشد، تصریح کرد: باید رسیدگی به گزارشات و محکومیت متخلفان بازدارنده باشد و نظارت، کنترل و جریمه‌ها موثر واقع شود.

معاون اول رییس جمهور خطاب به روسای شعب سازمان تعزیرات حکومتی خواست تا در روز‌های آینده با تمام توان و یک اقدام جهادی به پرونده متخلفان رسیدگی کنند تا آرامش و انضباط بر بازار حاکم شود.  

مخبر ادامه داد: آشفتگی در بازار بیشتر از گرانی مردم را آزار می‌دهد و معمولا تخلفات به دلیل نبود نظارت و رسیدگی انجام می‌شود.  

معاون اول رییس جمهور با اشاره به قانون قبلی در خصوص برخورد با متخلفان و میزان جرایم پیش‌بینی شده تاکید کرد: قانون گذشته متناسب با وضع موجود نبود و نیاز به تغییرات اساسی داشت تا امکانات بالاتری در اختیار سازمان تعزیرات حکومتی و شعب رسیدگی به پرونده‌ها در این سازمان قرار دهد که پس از انجام بررسی‌ها در دولت و جلسه سران قوا تغییراتی در این قانون و افزایش اختیارات روسای شعب و تشدید مجازات متخلفان مصوب شد.  

وی در پایان تصریح کرد: قضات و روسای شعب تعزیرات حکومتی با حداکثر تلاش و کاری ایثارگرانه و جهادی و همچنین حداکثر اختیارات به پرونده متخلفان در سریعترین زمان ممکن عمل کنند.

همچنین معاون اول رییس جمهور در حاشیه این بازدید‌ها در گفتگو با خبرنگاران با تاکید بر اینکه هدف از اجرای طرح مردمی‌سازی، عدالت در توزیع یارانه است، تصریح کرد: با اجرای این طرح به‌دنبال این هستیم که نیازمندان حق خودشان را دریافت کنند که از مهمترین آثار این طرح مقابله با فقر مطلق خواهد بود.  

مخبر با اشاره به برنامه و اقدامات دولت برای واریز یارانه‌های جبرانی، افزود: طبق دستور رئیس‌جمهور به وضعیت جاماندگان به سرعت رسیدگی می‌شود و ظرف یک ماه فردی که به لحاظ قانونی مستحق دریافت یارانه است، مبالغ جبرانی و معوقات به حساب وی واریز می‌شود.  

وی ادامه داد: به طور طبیعی در چنین طرح و تحول بزرگی، کمبود‌ها و اختلالاتی ایجاد می‌شود و ما تاکید داریم با حداقل تبعات این کار صورت پذیرد.  

معاون اول رئیس جمهور افزود: در حال حاضر بیش از نیاز مردم، روغن، مرغ و تخم مرغ پیش‌بینی شده و حتی کمتر از قیمت بازار مرغ و تخم مرغ عرضه می‌شود و علت آن فراوانی است و همچنین تا روز‌های آینده وضعیت روغن در کشور نیز حالت عادی پیدا می‌کند.  

مخبر با اشاره به برخی مشکلات و مسایل پیش آمده در خصوص وضعیت نان در کشور تاکید کرد: تخلفات در موضوع نان به هیچ عنوان قابل تحمل نیست چرا که دولت هیچ تغییری در قیمت، یارانه و نحوه فروش نان نداده و قیمت نان نباید یک ریال تغییر کند که در غیر اینصورت تخلف انجام شده است.  

معاون اول رئیس جمهور با اشاره به اهمیت و ضرورت رسیدگی به وضعیت قیمت‌های کالا‌های اساسی بویژه نان تصریح کرد: سازمان تعزیرات حکومتی و وزارتخانه‌های جهاد کشاورزی و صمت موظف هستند با دقت به وضعیت قیمت و توزیع نان رسیدگی کنند.  

مخبر تصریح کرد: با متخلفان به شدت برخورد می‌شود و مایه تأسف است درحالیکه افزایش قیمت نان انجام نشده و در این وضعیتی که فشار بر مردم است، عده‌ای به دنبال سوء استفاده و تخلفات صنفی هستند. دولت به دلیل همکاری بی نظیر در این تحول عظیم اقتصادی مدیون مردم است.  

وی با اشاره به اینکه تمام تخلفات گزارش شده از سوی مردم در سراسر کشور به دقت بررسی و رسیدگی می‌شود، تاکید کرد: از عده‌ای متخلف، سواستفاده کنندگان، و گرانفروشان بویژه در موضوع نان به هیچ عنوان نخواهیم گذشت و به گونه‌ای با این گروه محدود برخورد می‌شود که حتما بازدارنده باشد و از اقدامات خود پشیمان شوند.

مخبر همچنین درخصوص مصوبه سران قوا برای افزایش اختیارات سازمان تعزیرات حکومتی و افزایش چند برابری جریمه‌های پیش بینی شده تاکید کرد: قانون قبلی بازدارندگی لازم را برای برخورد با متخلفان به خصوص در اجرای طرح بزرگ اقتصادی دولت را نداشت لذا از ظرفیت سران قوا استفاده کردیم و ضمن رفع نقص مصوبه قدیم، جرایم و اختیارات شعب افزایش یافت.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
موسی‌گنجی‌
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۵۴ - ۱۴۰۱/۰۲/۲۶
0
0
باسلام‌اگر‌میخواهید‌جلو‌فقر‌مطلق‌را‌بگیرید‌اجازه‌خرید‌سیسمونی‌گران‌قیمت‌ودلاری‌مسیولین‌را‌گرفته‌وازسفرهای‌غیر‌ضرور‌جلوگیری‌کنید‌
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->